Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sva električna energija koju zgrada koristi dobija se iz prirode zahvaljujući više od 1.000 biljaka u njenoj unutrašnjosti. Moze li mi neko strucan pojasniti kako od biljke u zgradi dobiti elektricnu energiju? Hvala
...motivisan "jirget", uz ametan odabir istih, daje natprosječne rezultate...jedini na balkanu takve zaj­ebaju đe stignu, i ako im se dozvoli...recept za 40 godina "ugodnog" staža: malo, radi, solidno se hvali, ne pametuj i budi nasmiješen šefu, skill level "perfect"...rezultat 400 eur prosječne plaće, sa sve budžetskim krvopijama u prosjeku...jer narod zna.
predobro izgledaaa
MENI OŠO KAPS LOK JEL MORE IKO POPRAVIT?
Osini po njemu
bezveze... pokrali dizajn aerodroma u singapuru
Imamo mi bolje urede u dolini Radobolje, u Laktašima i na Poljinama...kad London vidi te urede onda će mo pričati! Selam iz ŠveCke!