Vrijedan 20 miliona
22

Prošetajte domom Jon Bon Jovija koji se proteže na više od 1.600 metara kvadratnih

S.H.P.
Foto: Christie's International Real Estate
Foto: Christie's International Real Estate
Dom muzičara Jon Bon Jovija u New Jerseyu vrijedan 20 miliona američkih dolara je na prodaji. Na svom imanju koje se proteže na 1.672 metra kvadratna ima svoj privatni pub, muzički studio,garažu, kino i veliki bazen.

Nalazi se u bllizini rijeke Navesink "jednom od najekskluzivnijih područja okruga Monmouth", rekla je agentica Kathleen Coumou. Dom Bon Jovija ima i privatne dokove kao i čamce na rijeci. Ovo mjesto udaljeno oko sat vremena vožnje od New Yorka.

Imanje Bon Jovija ističe se zbog svoje arhitekture, a njegov dom liči na francuski zamak. Kuću je 199. godine dizajnirao je istaknuti arhitekt Robert A.M. Stern.

Kuća je također uređena u francuskom stilu. Pažljivo je održavana svih ovih godina.

Dnevna soba ima veliki kamin, a susjedni bar ima pogled na rijeku. Osim toga kuća ima panoramski pogled koji oduzima dah. Porodična soba ima spuštene stropove, ugrađene ormare i pogled na rijeku. Kuhinja je urađena u luksuznom stilu.

Drugi sprat ima dva krila, jedno za porodicu s četiri spavaće sobe, a drugi, koji ima zaseban ulaz, a koji je predviđen za goste i ima dvije spavaće sobe i kuhinju.

Ova kuća ima šest spavaćih soba, sedam kupatila i dva toaleta.

U kući ima i lift, garažu u kojoj može stati tri automobila, bazen, pub Shoe Inn, zasebna grada sadrži praonicu, radionicu i skladšte..