Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cimet
Najednostavnije rješenje i bezbolno USISAJ MRAVE
necu sredstva koja ubijaju mrave, ima li sta da ih odbije bez da ih unistite, ev trenutno dijele kuhinju sa mnom, uljudni su, u zimu se povuku do proljeca😂
Najveći mrav u mom vrtu Umro je od srčane kapi Svi mravi tuguju, Isplakaše sada Suza već dvje, tri kapi Umro je vidjevši ljude Kako bezbrižno lažu, Umro je vidjevši ljude Kako bezbrižno kradu Umro je kad su sa vrata Otjerali starog prosjaka I kad je čuo pred školom Psovke gomile đaka i vi ba se rijesite mrava!
Mravi samo traze hranu, nisu stetocine i ne prenose bolesti. Pronadjite putanju odakle dolaze i ispred kuce ostaviti komad piletine. Mravi vise nece ulaziti u kucu, a kada pojedu samo ponovite postupak.
Da ih hranim piletinom do kraja života onda.
@Komuna vole mravi svašta, ne moraš samo piletinom 😄
PRIKAŽI ODGOVORE (1)