Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najesti se bijela luka prije polaska na posao. Pepeljaru staviti na sto i zapaliti cigaru ko u mirno doba
Nisam ni prestao raditi...sve normala
Pozdrav svima, želio bih zahvaliti Marku Williamsu, koji mi je posudio zajam za liječenje mog bolesnog djeteta. Tako mi je drago što sam danas upoznao Marka Williamsa, kontaktirajte ga e-poštom ako vam treba hitna posudba ([email protected])
Prije smo imali kancelarije za dvije do tri osobe,kad krkani dođoše na vlast ugradiše ove telečnjake da kad jedno kihne svi na bolovanje.
Kakav povratak u kancelariju?! Kancelarije su prevaziđene.
NAJBOLJE STVARI ZA PRAZNIKE! ZA VAS I VOLJENE, OVDE> https://www.youtube.com/watch?v=IVzsQKLzR-o
ZARAZENI DOKTOR! PROTIV SESTRE VIDEO> https://www.youtube.com/watch?v=Jko_fPcRcE8
NAJBOLJI IGRAC IGRICA NA BALKANU! OSVOIO 100.000E igrajuci! Video> https://www.youtube.com/watch?v=uqZmohn45tA
ZANIMLJIVOSTI! BALKAN, KORONAVIRUS! VIDEO: https://www.youtube.com/watch?v=Vsq2FI6VqJI
Zatvorit sve otvore, pustit kojeg goluba, pa ko ziv ko mrtav
Treba dobro unerediti cenifu da zastalo bude rad od kuce.
Sve je bolesno..dzaba ..jedino kantu od jupola panda se zalijem dezinfekcijom..nemoguce je da se nezarazi..mi smo varvarska nacija..i na dzenazama nemamo kulturu cutanja ...
Bože, kretenluka!! Ljudi, samo živote i ne bojte se, strah ubija više od korone
@Reina ljudi su kroz historiju i nakon najvevih pandemija, ratova, katastrofa, nastavljali svoje zivote, samo evo sad nesto kao stalo je i treba potpuno povuci rucnu. Bice da je ovo ipak do inteligencije, a ne necega drugoga.
Online rad je buducnost gdje god bude izvodljivo
@Sprzo307 pekar ce hljeb online zamijesiti, stocar ce online mlijeko isporuciti, gradjevinac ce online autoput napraviti, a rudar ce isto tako online norme da rusi svaki dan. Kvarove na vodovodnim mrezama ce online u sekundi rijesiti.
držati distancu osnovnu higijenu ...