Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a vidi bašcice tamam za luka i koji koćić za paradajza
mnogo mi se dopada, nema pretjeranog kica............manje je vise, prave linije ali ipak udobno..........moglo bi se moglo............kuhinja i kupatilo mnogo dobro
pa ti sada uporedi.................kic je kic, tamo sve natrpano, pretjerano, nidje veze, barem meni
ima se moze se haha
Kako je nogama pravljena, dobra je. :)))) Kuća jeste lijepa, enterijer je lijep i elegantan, ali za moj ukus je hladno, nema nimalo topline.
Hocu i ja ovakvu kucu :(
Sto ti je gospodin, pored svih obaveza u klubu i teretani, nalazio je vremena i da svira klavir.
i sta majke ti rade sa kamencicima oko stubista kad se na njih pokupi prasina... ti boga, ko ce to oprat jedan po jedan... a usisat ne mozes.. ode sve u tri fine... zenoooo.. eno prasine na kamenju...
Dobra kuca, ali nije vrijedna 5 miliona eura, to vam je negdje oko 6,7 miliona dolara, a za te pare mozete uzeti na sjeverozapadu i sjeveroistoku u Americi ili u Kanadi ili u Skandinaviji ili Cileu nevjerovatne farme i imanja na prelijepim jezerima i rijekama s najboljim svjetskim ribolovom (losos, razne vrste pastrmke, lipljen, stuke, i maski) i netaknutoj divljini, za hektarima zemlje, cak i s konjima, stalama, lijepom solidnom kucom za zivot, krave, kokosi, koze, kukuruz i povrce i voce i drvece i livade oko tebe nepregledno, i sve to za cak puno manje od 7 miliona dolara. Mozes cak 2 do 3 takva imanja uzeti za te pare, i jedno svoje licno veliko ostrvo na jednom od tih cistih Kanadskih jezera za lagani milion. Ovo je samo lokacija sto si relativno blizu velikog grada, kao i one ogromne cijene onih uskih, skucenih stanova u Londonu ili New York-u. Neki dan sam gledao emisiju o nekretninama i imanjima u Americi i Kanadi pa mi to sve palo na pamet, a ja licno nemam ni za ostrvo.
San svake zene.... msm na kucu 😂😂😂😂
Njegova dnevna soba ko moja kuca citava jbt hahaha
4,5 i da pazarimo
Pa nije ni skupa, s obzirom gdje je i sta sve ima
JAAOOO,TO JE TAKOOO UZBUUDLJIIIVVOOOO !!! hehhehehehehe
KATASTROFA!!!
nije ni skupo u odnosu na ove po americi sto prodaju
Sebicnjaci zaista preseruju...10 miliona maraka ...