Komentari (34)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet Klix postavlja 3d rendere i udara vijest "stan koji visi", lazno navodeci ljude da pomisle da je to vec izgradjeno... Pa koji vec put ovo radite? Svake hefte neki novi render i neka nova lazna vijest.
@BiH38 Naslov je taj koji provocira reakciju, vec u naslovu trebaju staviti, "Projekat u fazi dizajna"
Meni je uvijek bio san da mi kuca visi na nekoj stijeni, bezdan ispod mene, sumi olujno more, valovi udaraju o hridi, magla i kisa, idilicno predpotopsko vrijeme, da je u blizini neki ugaseni vulkan i jos po mogucnosti da je hladno i da je pola godine mrkli mrak ili dan, svejedno je. Nista mi vise ne treba :-)
@zoe A dok ti palis i gasis svjetla svetionika, ja cu da spasavam mornare iz nasukanih brodova. O tvojim nestaslucima nikome ni rijeci :-) Kunem se.
@zoe Procuce se pa ce svi zaobilaziti nas svetionik :-) Ni mornara ni putnika namjernika za razbudjene bogove.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Lijepo je maštati, ali stvarnost je nešto drugačija. :)
wow, koje prostranstvo ... taman posijati zito uz kucu i graha kome :)))
ni maline ne bi bile na odmet he he
Prvo ne razumijem da neko može dobiti dozvolu da gradi na ovako lijepom mjestu.Ovo je očigledno uništavanje prirode
Mozda je Hadzibajric nacelnik pa i dobiju 😀
Ko neka ludara...taman za mene.
E, nasmija me pošteno da ti kažem.
@Lugano1987 A ja ozbiljan. :)
Odvratan i klaustrofobičan enterijer pun stakla i čelika. Drvo i kamen su puno bolja kombinacija.
E da sam Abramovic sad za ovo bih dao pare..ovo je nesto odlicno ..nego sto daju po 300mill eura za stanove u NY i slicno..ovde je mir pivatnost jos pogled kao iz filma...dole talasi kako udaraju ustijene ufff jedna od boljih kuca i lokacija
Cijena prava sitnica 265000000000000000000000000000000000000000000€.Ali u prirodi je.
Blize prirodi????Pa sator moji mazlumi kupite.
Stan koja visi....