Moguća rezervacija
67

Kuća Kevina McCallistera iz filma "Sam u kući" otvara svoja vrata na jedan dan

N. O.
Foto: Airbnb
Foto: Airbnb
Ove praznične sezone ljubitelji filma "Sam u kući" mogu uživati ​​u stvarnoj rezidenciji Kevina McAllistera, koja će uskoro biti dostupna za rezervacije preko Airbnba za jednu noć i to 12. decembra.

Četiri gosta mogu boraviti u kući i večerati u istoj kuhinji u kojoj je Macaulay Culkin uživao u pizzama i prolivao mlijeko prije 30 godina u omiljenom božićnom filmu.

Osim toga, posjetitelji mogu uživati ​​u noći igara i brze hrane iz 90-ih zajedno s bratom Kevina McAllistera Buzzom (Devin Ratray) po razumnoj cijeni od 25 dolara.

Povrh svega, gosti će uživati ​​u vrhunskoj zabavi gledanja filma "Sam u kući" u jedinstvenom okruženju.

"Možda me se ne sjećate kao posebno susretljivog", kaže Ratray, koji je tumačio lik Buzza, "ali ja sam odrastao i rado bih podijelio svoj porodični dom - čak i pizzu - s vama ove praznične sezone. Samo pokušajte da ne dozvolite da se moja tarantula Axl i ovaj put izgubi", kazao je.

Buzz čak daje četvorici sretnika LEGO Ideas Home Alone set za uspomenu na vrijeme provedeno u kultnoj rezidenciji.

"Možda smo sada svi stariji i mudriji, ali nikada nismo prestari za praznične budalaštine", dodaje Buzz, "Dakle, ove godine, provedite praznike ne tako sami kod kuće u kući mojih roditelja."

Oni koji žele da uživaju u noći s Buzzom mogu zatražiti rezervaciju od utorka, 7. decembra, u 13 sati na Airbnb platformi. Putovanje do kuće nije uključeno u cijenu.