Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...poskup kontejner.
Svepreko 15 000 EUR za ovu glupost je previše.
Ima li ko iskustva sa krivajinim kućama??
Kojoh crnih 269 kvadrata?!brat bratu 60 kvadrata tako da te izađe preko 2000 $ m2. Mnogo!!!
hahaha pa za te pare napraviš vilu sa bazenom, a ne ovu kantu
Kupio bosnjo iphone 7 i mercedes benz,... nema za kuce
Alfe-Mi živinice napravi stambeni kontejner po vrijednosti od 20-30 hiljada KM,koji uz to i lijepo izgleda,a ovi estonci teško da će se najesti hljeba od ovih rigips ploča.
"Ovo je valjda hiljaditi pokusaj proboja na trziste obicne montazne kuce ciji je vijek 50-tak godina,i to u uslovima da se ne dogode zesce prirodne nepogode.120000 dolara,jer je prenosiva-mobilna.Gluposti nije raritet.Pa ako selis onda prodas ovu u mjestu iz kojeg odlazis,a tamo kamo ides kupis istu.....Posebno me dojmio foto sa utovarom kuce na kamion ;boze sacuvaj..."
Mnogo skup kontejner.
269 kvadrata? Mozda 26.9 ...
Ideje odlične i inovativne. Cijene astronomske. Rezultat: proizvod za elite i ekstremno imućne.
Evo, stvarno ne mogu da zamislim zasto bi ekstremno imucni bacio dva puta pogled na ovu kutiju.
Gdje je ovdje stalo 269 kvadrata?
E jes i jftina u pčm.yNepadajte na ovakve budalastine.
Novac je samo informacija..u americi je satnica veca..normalno da je sve skuplje.. ali i novac mora da bude zdrav...ako zelimo zdravo okruzenje..zdravu konkurenciju..itd..
Moja garaza je veca od ove kucice😂😂