Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zaposlite je u Klix
Et, i ona mora sad od 9 do 5 u uredu biti.
Stolice su ogromne da može stati njeno vještačko dupe...hehehe
Kako ona ustane iz ove trouglaste???
A za šta njoj treba kancelarija? Doduše da prima ove sto je sponzorisu, jel
Đeče ona nolku guzičetinu strpat u bilo koju od ovih stolica…al’da je unovčila dupe i s.i.s.e (iako je k’o hobit građe)..vala jes’.
Zar treba neka skola za ono cime se ona kao bavi , dosta ti 4 razreda osnovne i dupe kao trokrilni ormar i majmuna da to sve finansira ...
Pa et, po tvom je ona bas gluoa itd… de ti pokusaj bar 10%, mankakvi 10%, pokusaj 1% njenog stvorig sebi
Ovo me podsjeća na tzv Skandinavski Stil, minimalizam i funkcionalnost je u prvom planu da estetski ugođaj bude u Nordic stilu, ovako su kod nas u Swedskoj stanovi uređeni
Krusko jesi to ti , cuvas li ovce tamo ili si ih cuvao samo kod NAS u BiH .
Najneudobnija je ipak ona na koju je Trump posadio Vučića.
Sjedenje nije zdravo, zato je zdravo imati ovakve stolice u uredu- jer tjeraju da se nakon par minuta ustane.
Prvo mi nije jasno sta ce njoj uopce kancelarija? A drugo, to je jedan bilmez najobicniji, seljanka, ruzna, glupa, covjecanstvu nepotrebna.
Isto cucavac