Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
moderno,elegantno,jednostavno i u prepoznatljivom stilu. desetka .
?
Toni, Olga je pukla na tebe :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Prelijepa je , ovakvu će mo napraviti u rezervatu Istčno Sarajevo :)
@SLAVICBLOOD, nema veze nek ruše mi će mo ih ponovo izgraditi Allahovom voljom i određenjem još ljepše, a mi crkve nećemo dirati nama Bogomolje nesmetaju.
@SLAVICBLOOD, nevidim ja tu nigdje mudrosti u toj izjavi. Naravno da se neživi al su usko vezane za jedan normalan život pojedinca u jednom normalnom i uređenom društvu još ako to društvo ima multikulturan i multietničan karakter rahatluku nigdje kraja nema.
Pozn'o sam moja vrata od sih poda s vikendice sto su mi smrdovi ukrali. Trgovina bez granica. Halal, kad si ih postavili na glavni ulaz. Molim lopova da mi se javi. Moja vrata, njegova prodaja, bez tuzbe na PP. Sifra, "jaranski dogovor"!
masallah. super, odlicno, maltene fantasticno.
Prelijepo stvarno :-).
AFERIM ZA 10+
nisam znao da se grad zove I(N)stanbul???? WTF
nekad je istambul nekad stambol nekad instanbul a nikada ISTANBUL
nekad je istambul nekad stambol nekad instanbul a nikada ISTANBUL
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne moze to na dobro cuj zena dizajnirala
NEMA BOGA OSIM ALLAHA, NI VJERE OSIM ISLAMA ! ALLAHU EKBER !
zanimljiva konstatacija. što su onda kršćanstvo, judaizam, budizam i ostalo. je li to vrsta jabuka
ISLAM JE JEDINA SVIJETLA TACKA ! I TI KAD BI OSJETIO ISLAMI PRAVU VJERU ODMAH BI PRESAO ! ZATO UZMI KURAN I CITAJ OKRENI SE PRAVOJ VJERI
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Nek i onaj mali Shakirin ima dzamiju