Komentari (28)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Idealan poklon je muž sisa od čovjeka
ja ne znam kome je još zanimljiva ova žena
Jeko ova papanka??? Jel sta napisala dje je sta otpjevala 😄😄😄
Džekin drug pošao kod njih na babine u Dubrovnik. Kupio usput poklon, rukotvorine od dvije žene koje su tek krenule sa poslom. Pitala vlasnica rukotvorina Džekušu da ih tagira na Instagramu i FB. Rekla OK, ali samo za pare!
Ofucala hamšu po Beogradu pa je onda unovčila kod Džeke da valja
Sigurno je ne zanimaju skupe stvari, ona je skromna.
Porodicu Dzeko obozavam jer su dobra i prelijepa porodica,volim ih i postujem jer su nasi najbolji ambasadori,Amra kao majka prelijepa i uspjesna zena,sve najbolje
Kupi zlatnu papucu za muza
To je osvojio :)
kad smo vec kod unikatnih poklona, preporucujem https://neboiznadnas.live/ . Posteri se izradjuju u Srebreniku, lokalna stamparija.
BG funjara
Po zanimanju Dzekina zena
cisto sumnjam da su ti tvoji bivsi lovatori a i dzeko ovo kupovali a ti bila sretna. Vidjeli smo da je dzeko tek kad je iz teplica dosao u wolfsburg dobio tvoju pozivnicu za izdrzavanje