Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Recepti su super, nadam se da ce ovi dizajneri uspjeti. Nama su ovi plakati isfurani i bezveze, sve dok se ne pojave u Ikei, ili dok ih Zlatan Ibrahimovic ne pokaci kod sebe kuci. Koliko smo zlobni, samo pokazuju komentari na clanak. Ne mozemo se radovati ni tudjoj inicijativi i ideji, a kamoli uspjehu.
ma ovakva sr.anja prave klinci u 7. razredu,baš me zanima šta će sa kešom kojeg zaradi
Bosanac je najpametniji, al kad ode npr. u Dansku. Ovo nije nista posebno, nikakav poseban i wow dizajn, niti nesto nevidjeno, objektivno govoreci. Ovo je samo dokaz koliko smo propali kao drustvo. Netaletnovan bosanac u danskoj proda dancima muda pod bubrege, a mi ovdje dajemo bubrege pod muda, i opet ne mozes prodat.
Ovi recepti mi se dopadaju. Tipa za burek i cevape. Interesantan font i retro izgled. Bas dobro. Vi smaraci, nacionalisti i looseri bez marke u dzepu odjebite u skokovima. Da bude text o zemljotresu u Japanu vi bi dosli nekako do RS, FBiH, vlaha , balija i šokaca.
Oni su Danci a ne vise Bosanci. TO vazi i za SSrbe izvan BiH.
@NekiCoek ...e evo tebi minus! Šta ćeš sad?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
interesantno
spustajner :)