Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Takodjer osobama koje se bave politikom preporucuje se da dva puta dnevno uzmu po supenu kasiku soli I da je prvo drze 5 minuta u ustima a zatim progutaju. Na taj nacin ce manje laprdati I biti manje divlji.
pospem so po citavoj kuci i nema problema
kad vam crkne sijalica samo je posolite :/
Soli na rep. Soliti pamet. Političarima. Ili političari?
Džaba, kad mi je mozak navikao da tek kad osjetim onaj sterilni miris hemikalija, tek onda sam sigurna da je nešto čisto..:) Hajd se ti navikni da čistiš sve s malo soli..
Pospite puža golaća sa soli i čeka vas iznenađenje :D
rjesaval besparicu?
E brate za ocepit odvod treba sto stvari i pola dana... lakše je vomu angazovati. :-)
Sipajte so u kafu vlastodrscima, vlast ce im se ogaditi.
Koristan clanak, lijepo je znati, bolje nego hemija. :-)
kae stavi soli, sirceta i sode bikarbone da procepis odvod i bacis na to 5KM lagano kupis sredstvo za ocepljivanje i uradis za cas...
Ma nije tako strasno, nije bas cijeli zivot. ;-) Nekad djeluje i iznenadjujuce brzo, s tim da ne udises svasta, mislim da ipak vrijedi nekad malo i sacekati. :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)