Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovo se zove ljudsko preseravanje da izvines kad vise neznas sta ces od sebe. lijepi moj rostilj samo da ova kisa prestane
Sa pravom ženom večerao bih u oknu Etne a kamoli na ovako divnom mjestu
...dama iz pakla?
Koji adrenalin,koji ljubitelji visine!?....ja se ne bih zadrzavao na onoj platformi taman ni toliko koliko mi treba da pljunem preko ograde.
woow. predobar! koji pogled ...
Ja bi uzeo hranu iz tog restorana i prostro' na livadu odmah do i podjebavao ih od tamo i govorio "neznate vi merak sta je" hahaha
ne znam pitajte baketa ja nemam pare za to !
ne bih.... uzasavam se visine
Kolko mu je vecera,Jel 50 maraka
"Ono što daje poseban ugođaj jeste stakleno dno zbog kojeg možete imati osjećaj kao da ćete propasti."
Koliko ja vidim, a i citam u nastavku teksta, restoran nije jos izgradjen, ali Klix po obicaju baca maglu
@_Hodi_ kragujevke bacaju
U kesu... :)) (Rapid but wrapped)
Bio i vidio restoran.vrh
Bi ako imaju priganice sa kajmakom
Kad smo kod visina, evo jednog ludjaka, koji se ne boji visine. https://www.youtube.com/watch?v=EgZCQhHDekc
kada bi sjedio tu i opazio covjeka od 150 kg bas bi se zabrinuo
Prestanite sa ovim mokrim snovima nadobudnih studenata arhitekture. Cak i da je tehnicki moguce ovo izgraditi (a nije, pocev od potporne konstrukcije, infrastrukture pa do same metodologije izgradnje) nema te budale koja ce puknuti pare za izgradnju i to samo da tu radi restoran. Crtezi su u kategoriji suvremene likovne umjetnosti a ne arhitektonske prakse.
...obična konzola, ništa novo. glavni problem je fiksiranje konzole / čvrstoća i nosivost stjenčuge. jerbo, stjenčug eimaju običaj odronjavanja.
Ne bih jer ga mogu samo na slikama vidjeti. A ne vjerujem da im burek nesto