Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahaha u sumi st johna hahahahaha to je dio grada st john's wood :D ne morate sve bukvalno prevoditi
ma sta radio spavo care spavooo :P
haahahahahahah Hvalite me, usta moja, kad vec niko drugi nece...
pa dušo jesi li položila pripravnički ? a šta će ti 4 jezika jer ženama je i jedan jezik previše. a ima kojima je i taj jedan duži nego što treba
A ne, ti bi... Za vas sa klixa i jest ovakav ured.. /sarcasm 0
Ljudi, evo vec 3 clanak citam na klixu a nigdje komentara od commija, da mu se nije sta desilo? Neko ga utuko?
Ko bi ovo čistio, još u Londonu gdje skoro stalno pada kiša ... valja to održavati , pogotovo s vanjske strane ...
E da imam svoju kuću, svoj ured u toj kući i baštu sa uredom za piknik...
sumnjam da bi me klix mogao priustiti, a nisam ni lektor, ni prevodilac, niti smo mi - u mnozini. jeftinije im je naci dobrog lektora i/ili prevodioca lokalno u sarajevu. :) ovo nije greska u pravopisu, nego prevodjenju, tako da bi im konkretno u ovom slucaju trebao dobar prevodilac.
Ja ovdje ne bih mogao raditi. Meni za rad treba rusvaj, gomile papira na stolu,...
Meni ovo djeluje romanticno ja bi otisla s' momkom xD
Zasto vi lektori ne posaljete CV Klixu, mozda vas i zaposle! Ovako sjedite i dzaba komentarisete o pismenim greskama za koje vecinu boli nesto :)
St johns wood nije u sumi nego je podrucje grada u londonu sto se tako zove
ja sam zlatko lagumdzija, slucajni prolaznik.
radio bih u bilo kakvom ... ovo je vec fantazija :)
Imala sam priliku radit u ovakvom uredu dok sam odrađivala pripravnički na Novom Zelandu za jednu nevladinu organizaciju....inače govorim 4 strana jezika i često putujem po Londonu,Americi....to što sam na kliksu 24 sata dnevno nek vas ne zavara...
zavisi za kakav posao za kakvu platu. inace, ne bih puno zanovijetao...))))) A, nije "suma St Johna" - vec St Johns Wood..Nekome ima razlike - jedno je suma, a drugo dio grada. ))