Komentari (47)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nemojte zaboravit kablovsku(dzehenem full hd)
zaboravijo si reci za super visoku rezoluciju i 3D prikaz
ne mozes biti i pametan i bogat u isto vrijeme
Svakakvih budala ima...............
ko im garantuje da ce to doziviti ? umrijet ce i ovako i onako, sa ili bez bunkera.
A to bi njima bilo do gledanja filmova i uzivanja u spa tretmanima u slucaju da se desi neka katastrofa???? Dok je vani "sudnji dan"/ zemljotres/ poplava/ledeno doba, ti fino sjedis u bunkeru i gledas npr. Dan poslije sutra??? Ha ha ha..... Pametno, nema sta :)
nista drugo,samo da glupim bogatasima pare izvuku...a bogatas ko bogatas ima ih manje glupih,glupih i najglupljih...al stas
pa jes vala.bolje biti pametan i..siromah.
kad vidi dodick ovo,pozeljet ce i on ovako nesto...
kako su oni glup narod malo je rec
zato su i bogati za razliku od nas pametnih.:)
Ma ja bih sebi ovo uradio,ali radi furkee, joj samo mi jos puno para fali da to ostvarim.
Ovi bogatasi sve vise paranoicni i opet jevreji u glavnim ulogama i koncepciji pravljenja sklonista
Milioneri i milijarderi nisu bas glupi ljudi, inace ne bi bili bogati:) Sta da covjek radi kad ima novca ,a ne zna u sta ga potrositi? Graditi,izivljavati se,ispunjavati neke djecije snove nije lose. Ono sto je najbitnije da oni indirektno pomazu masi firmi da zive od svog rada! I u Bosni ima ,mozda ne ovakvih ali slicnih budalastina. Kad se ponekad pojave u medijima slike kuca i stanova nekih novopecenih bogatasa vidi se njihov smisao za funkcionalnost i estetiku. Na kraju krajeva gotovo sav namjestaj u institucijama vlasti su smijesne imitacije "luj 31":).
u Arapa puno masla...
sve mi zao pametnih ljudi kad vidim kakvih budala na ovom dunjaluku ima
e hocete cete se sakriti...
isto koda ih dragi bog nece naci iza sakrivenih vrata...pa nije dragi bog lopov pa da se tako lako mozete sakriti
Al fakat tajni ulazi u skroviste od sudnjeg dana... hahaha koji idiotizam vlada medju novcano ispranim mozgovima... Debilizam na NIVOU!
Svega dosta, pameti najviše.