Komentari (35)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
naplatio bi mu kiriju još
Citam ovaj clanak i ne razumijem gdje je problem. Doticni koji trazi svojih 5 minuta slave smatra da je nedovoljno placen....ja i. Ako smatras,znas da zavrjedujes bolje placeno mjesto...fino se zahvalis i fino odes tamo gdje je bolje. Pa ne mogu svi lupati po 10000 dolara mjesecno....valjda neko mora krenuti i sa najnize stepenice...ali se ovdje ne radi o tome...lik se dosjetio kako e uzet levate na lak nacin.
Gigant a poslodavci isti sljam kao i kod nas.
Udomaćio se brat
Radi vise, ne trosi vrijeme na snimanje i gluposti, pa ces imati novac da platis kiriju. Nije poslodavac prihvatiliste za beskucnike.
Ovako mi je protekle 2 godine. Iz kreveta u “ofis”.
Greska mu je bila sto je akcenat stavio na visinu plate. Da to nije spominjao sigurno se ne bi nista desilo, naprotiv, firma bi mu cak i prostoriju za spavanje uradila. Samo nisam siguran da je ovakav potez definisan nekim pravilnikom u bilo kojoj firmi... 😉😏
hehe, jest definisan je haman u svakoj firmi- spavanje na radnom mjestu je teza povreda ugovora o radu i daje poslodavcu mogucnost da ti da odkaz
Simon Jackson ima novi posao. Dila gudru
Dino Mehmeda Mujkić
Kancelarijski posao grofovski si imao min 15 eura aministracija. Eh sto ovakvi mrki hoce zivot beveri hilsa je drugi par carapa.
Što je prihvatio posao za koji je znao da mu neće biti dovoljno za život? Samo je i sebe i poslodavca zavukao
Bijelim je san kancelarijama, ovajcsto je dobio sansu nece nikad vise. Maloumni sanjar
Razmaženko ;)