Imate brkove ili ste golobradi?
0
Kakva brada - takav karakter
Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
\"Raščupan izgled Muškarci koji imaju pomalo razbarušenu i naizgled neurednu bradu izgledaju cool i moderno. Oni znaju šta žele i puni su samopouzdanja. Svjesni su svojih mogućnosti i nikada ne traže ni za šta odobrenje od drugih.\" Nije vam naumalo da se mozda radi o uhljupima neurednim?
A sta ako je vehabija ?
Ja imam bradu; nije zbog ukrasa, nego zbog žena. :)
Koja glupost boze sacuvaj...
brkovi u bilo kojem obliku - jedno veliko fuj!!! ne znam ko je izmislio teoriju da zene vole brkove, fuj, fuj! isto kao kad bi teoretisali da muskarci vole dlakave noge i sumu medju nogama... bradica, tu i tamo - ali najljepsi muskarac je svaki koji je uredno obrijan... :-)))
ZNAČI LIJEP SAM....YESSSSSS!!!!!!!!! Hahahahahahahaha
koje je ovo sranje od članka...ispade da si svi cool, moderni, zreli, ozbiljni!!! Piiii....koja je ovo budaletina pisala!?!!!??
Nije mi jasno ko placa ove studije i istrazivanja....Nije vam mozda palo na pamet da postoje muskarci kojima se mrsko brijat i to je jedini razlog zasto ima bradu, a pojma nema sta zeli od zivota i nema samopuzdanja ni za kupit novine na trafici..... cccc
Ja i bodlju svoju šišam, žene vole kad je ošišan i uredan za burgijanje...
ispade sad svi lijepi, a rugoba na svakom cosku, pocevsi od mene prvog..
ja poceo citati od zada..i odmah se umislio i kako sam isao prea gore ostadod razocaran ..ipak nije moje brijanje ljepota nego ruznoca kada sam dlakav!!
Postoje tri vrste brade. Brada zvanja,znanja i sranja
Hebo budalu koja je pisala ovaj text pa ja imam bradu samo da ženi pakostim a ona izludi a ovdje sve nine-mine o bradi sad bih je obrijo da budem lijep i zanosan al Zena će se okuraziti... O čemu sam ja ono...hmmmm zarasto sam... Mogo bih gillette proradit...
Ja sranja , nigdje veza s vezom
Ispade da smo svi dobri
pa svaki ima samo pohvale ccc