Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ih šta joooj puffy uradi,otkako je on otkaći ne zna šta će od sebe.Jel de nema nigdje crnca,hhaahahha
koji ce joj ovo biti put? pitam se hoce li nositi bjelo?
Sta je ba raja osavite i meni nesto. Svi bi nju pa i ja bih sto jest jest najbolja je picka. Raja hajdemo na redaljku.
Ja sam sljedeci, vjeruj te mi:
hej...zelil se neko j*bati samnom?
haljustura
dzeni ba, kad cu ja na red?
jao penise, sto si ti glup... c c c, jel ti to mislis i o svojoj mami i sestri (ako je imas)?
Ma sta ce te ljudi,jeni je tipicna zenska-dobivsi priliku ona pojeba sve zivo i nezasita je.Ne govorim o onome -dadnes prst uzece cijelu ruku,-,vec o dadnes kurac jedan i ona se ne zaustavlja dok ih ne popusi kolko god moze,ma tipicna zenska sve su one iste.
cuj na srednjem prstu nosi prsten??? nabijem ja nju na srednju nogu, onako malo klizeci, u elegantnom leptir stilu, pa joj ga zavucem do sinusa, pa malo zaburgijam...
znate da je ben afleck izjavio da je bila s pet muskaraca ali da je on samtra djevicom
Awww tako je cute. Uvijek sam mislila da njih dvoje treba da budu skupa:) No me ames la la la:)
dronfulja
Kontam nesto, kako je uspjela sacuvati nevinost do sada? Zgodna koks a nije ga primila...vrlo zacudjujuce i nadasve iznenadjujuce usudio bih se zamjetiti, or not???
kurva