Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahah...sad kad me neko pita sta sam u horoskopu ja treba da kazem zmijonosac hahahaha...koji shit
pa ako se čovjek bavi horoskopima ne može bit astronom, nego astrolog :S ???
Vjerovali ili ne postoje sazvijezdja sa imenima horoskopskih znakova, samim tim astronomi imaju veze sa ovim. -.-
Ja bila rak , sad blizanac :S
Ja nisam vaga, nema šanse, ja sam škorpija još uvijek, iako mi je škorpija utekla za dva dana po novo horoskopu, hahahaha!
Ja sam rak i tacka. Ne dolazi u obzir da sam sad blizanac .. Rak-najbolji horoskopski znak! :D
Ma nema sanse, neću da vjerujem u ove gluposti, same karakteristike znakova su dovoljne, ja nemam nista zajedničko sa bikovima! Tipični sam blizanac, ovo je baš šuplja.
Nije astronom, vec astrolog... astrologija koja se nikako ne bi trebala mijesati sa astronom. SA-X, dokle vise ta polupismenost???? sax = suks
e ne moze to tako citav zivot blizanac i sad ko fol bik.
Nije mi dosta sto sam u stvarnom zivotu djevac? Sad i ovo?!
ma nek ide to novo racunanje u Q sta sad to znaci odjednom da nisam Rak nego Blizanac s kojim do juce rak nije imao nista zajednicko??? osim tog, blizance ne podnosim ni pod razno.
iz vage u djevicu
Moje se nije promjenilo, al mi je zao stvarno bi htio da budem lav :D
od vremena pa sad
zar vam je toliko ponestalo tema u zivotu pa izmisljate nove horoskope!
haha ja sam taj kao neki zmijonosac haha koje gluposti
Ja sam Rak i BMK za tim sto oni pisu da sam sada Blizanac. Rak najbolji znak i sada da tek tako odustanem od njega? E nece moci. :P