Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jebala ih riza
Cuj picke im dlakave, pa zar nemaju brijac jebo ih dzeki can!
Ma sve ove sto ih gledam na internetu su pravo dlakave po pici. Ne volim ja to
ah jesu uske! malo im neugodno kad veci udje pa se boje da ih ne bi povrijedio. To jebach supak im je isti ko pickica.(nema velike razlike kad ih jebes)
Cuo sam da Japanke imaju dvije vagine?!
TREBA POSLAT KOJEG BOSANCA PA CES VIDJET KAKO SE RADZAJU
Predlazem da se odzi akcija skupljanja sperme za donacije Bosna-Japanu. Kad se skupi jedno 50 litara napravit bazen u tokiju da se svaka japanka malo umoci. Prihod sav da ide za Sarajevsko Porodiliste i obnovu Kafane Drina u Sarajevu
Hahaha "Velika Jaja"odlicni komentari i prijedlozi glasam za tebe kao ministra vanjskoseksualnih odnosa
pa ionako ih je pun kurac..127 miliona!!! kinezima i japancima bih zabranio vise od jednog djeteta!!! zuti ce nas pregaziti za 10 godina...
mora da su kineskinje dole dlakave i imaju manju picku
mora da su kineskinje dole dlakave i imaju manju picku
mora da su kineskinje dole dlakave i imaju manju picku
Evo dobrotvorni FUCK FEST za porodiliste u Sarajevu - prijavljujem se da 24 sata jebem Japanke zguza da brze ide. Podrzite moju humantarnu inicijativu! Muda su mi nabrekla, sjemena ima za pola Tokija. IDEMO!
koji kurac nama briga to mi bosanci smo svakako kao supci
boli ih cuna izmislit ce sony nesta