Komentari (97)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
...nemaju kad od posla.
http://en.wikipedia.org/wiki/Public_holidays_in_Japan nema prvi maj hahahaha
Kazu lagodno zivi Japanac, Pa poslije njega Svedjanin i Danac. Imaju kes,modu i sistem, Pa ja od muke vrisnem: Jer u Bosni tesko se devera, Svak bi nekako da svera. Ali ne zalim se ja toliko, U Bosni si ili kralj ili niko.
Heh,bio sam juce Lostrfame sa pjesmicama.. Evo gledam formu japanske pjesme Skola,kad istrazim dovoljno,napisem ;D
Meni nije jasno šta je sa ovim klošarima po Sarajevu. Koji su to retardi da lome stakla na stanicama, klupe, parkove uništavaju, reketiraju djecu i djevojke, hodaju u skupinama nadrogirani, potpisuju se po prevozu i objektima kao da im je babovina. E *ebo im pas mater, da mogu kako sve bih ih u gasnu komoru! MENE JE ZBOG NJIH STRAH HODATI ULICOM U PO BIJELA DANA AKO NEMA NARODA. MRŠ HAŠIŠARI!
Ima li sta za najnesigurnije???
I zemlja sa najvecom stopom samoubistava.
Oduvijek sam imao volju otici u Poljsku :) Znaci bio bih rahat tamo. Sto se Japana,neka hvala.
nemaju ubica ali imaju samoubica na pretek
Haj ba klix, ima li šta bliže !?!?!? Bježi mi se odavde al baš tako daleko...
zato samoubiatava ima hejbet
DODIK: RS je najsigurnija na svijetu. Kakav Japan ba...
BiH nije na statistici jer je ciko koji je anketirao bio opljackan