Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Eno pise o sarajevo-x.com na njenom sajtu....Tema ( kako si Sarajevo ) Kako si, Sarajevo? posted 01/05/05 (edited Wednesday, Jan 05, 2005 14:54) Is anyone else having trouble getting into their gmail accounts today? I haven't been able to get into ANy of mine :( I just found my story in Bosnian. That makes almost 20 languages now. I recently found myself in Korean, too. My ex-husband was from that part of the world (former Yugoslavia). I picked up a few phrases: "Nema problema! Daime pivo!" (No Problem! Give me a beer!)
komentar
I ja sam imao problema na poslu zbog svog blogg-a tako da mogu savjetovati svima da paze, ne samo na slike vec i tekst (ukljucujuci i komentare).
uhhh ja bih je odmah zaposlio
ako sjedas i drzis noge tamo gdje musterije tvoje kompanije treba da stave glavu, i jos to ovjekovjecis i pokazes na internetu, diskreditirao-la si svoju kompaniju... nema dileme - i od mene bi dobila otkaz