Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
da imam para otisao bih na put oko svijeta godinu dana, ne bi bio tuzan 100% :))
https://seth21smithptcsites.wordpress.com/top-ptc-sites-that-pay/
Kazu novac ne kupuje srecu, to je istina, al ja bih sebi kupio jatpack.... Koga ste jos vidjeli da leti tuzan sa njim ? :D
prvo materijalna baza pa onda duhovna nadogradnja
Ovo nije trebao Cambridge istrazivati. To zna svaka budala.
Ali eto kao bitno je da su i oni dosli do nekog logicnog zakljucka. hahahaha boze al se svasta istrazuje. :P
Radije ću plakati u novom Mercedesu nego sa 1 $ u džepu čekajući autobus. ( Amerikanci tako kažu) Sreća je... Širok pojam!
Ja vam istraživanja, ja kad dobijem platu, mislim da sam Bill Gates, dođem kući sve me usta bole od osmijeha na licu, hajd budi sretan bez para
uh, sreća je jako širok pojam.. svakome se ukazuje prema njegovim shvatanjima
hahahaha Tako je, neko ne bi bio sretan ni sa brdom para, a neko bi opet bio presretan s nekim malim gestom.... :-) Potpisujem tvoj koment, da se moze dati 100 lajkica, dobio bi ih. ;-)
@smiling ma dovoljan je i jedan, sasvim svejedno .. kao sto rekoh, sreća je preširok pojam, ovisi o plimama i osekama uma.. ja i sreća se baš nešto i ne volimo, a nije da mi nešto specijalno nedostaje u životu, ovako materijalno govoreći.. dakle to je samo stanje uma.. a sad da uputim jedan pozdrav i upitam kako ide ? :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Novac je sreća koja kvari ljude , pa vi pričajte šta hoćete :)