lifestyle
2

Iskustva muškog stripera: Pijane mladenke mi plaćaju za seks

Klix.ba
Ilustracija
Ilustracija
Muški striper umjetničkog imena Dion pružio je posjetiocima društvene mreže Reddit uvid u posao muškog stripera, opisavši u detalje ovo "misteriozno" zanimanje.

"Najbolji bio mog posla jeste činjenica da mi plaćaju za zabavu sa gomilom žena. To vam je otprilike kao da ste jedini muškarac u klubu punom žena i sve one žele plesati samo s vama i davati vam novac", priča Dion.

Ovaj se muškarac, zbog prirode posla kojim se bavi, često nađe u situaciji da sa svojim klijenticama ima seks, pogotovo, kako kaže, "kad su u pitanju pijane mladenke".

"Većina njih želi nešto seksualno sa mnom, tako da odemo u drugu sobu kako bismo imali privatnost. Skoro svaki put insistiraju na tome da plate", priča Dion, a o jednom od svojih najgorih iskustava sa pijanima mladenkama, pisao je na svom blogu.

Dion piše i kako je "radi zabave" jednom probao Viagru, kao i upao u tuču sa muškarcem, budući da "nije imao pojma da je žena sa kom je bio udata".

"Muški striper mora imati više od izgleda. Mora imati karizmatičnu osobnost, te zadivljujući scenski nastup. Čak i najjzgodniji muškarac na svijetu može sviju uspavati ukoliko ima dosadan nastup. Ponekad duhovitost pomaže", pojašnjava Dion.

Dion se obično skine samo u tange, a ponekad i nastupa gol. Upravo ovakvi nastupi su, kaže, razlog zašto se ni ne sjeća broja žena koje su mu pružile oralni seks.