Komentari (124)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Trolanje na Klixu je bezazleno, posebno u odnosu na Fadilovo trolanje uživo.
Klix je najveći trol.
jel trolanje kad bake kaze 100 000? :)))
95% komentatora na klixu... :)
Hehehe, smijesna studija, nisu medjutim spomenule SDP ratnike
Ako amerikancima ukinete interne postat će vanzemaljci.
Aaaaaaaaaaaaaaaa napokon članak o nama...Fala redakciju...mislim da treba dati šansu Fadilu, Baketu, Sebiji, Dodiku itd. mogućnost da i oni nekad prokementarišu koju s nama zajedno ;)
P.S. Ja se derem, galamim i svađam i uživo tako da ccc
Upravo na ovaj članak trolovi svršavaju jer im je ipak posvećena pažnja
god free....to je clanak za njega
Bolje i poremeceni vec bosanci. Sjebali se ovi. Najporemeceniji su bosanci tj.ostali.
bolje da ti jebu mater nego da je sam karas
@vrisak Tvoja stara puta tajna obiteljskog nasljedja. Ti si sestrin otac, mandrilooo
Drina, franc i co. Od danas vam više ne zamjerim. Kad pročitah kako vas klix opisa tačno mi vas žao. Evo od danas imate moju pažnju.
meni je najveci trol bake kad akze....sebija glavna pod dva krova :))))
Znaci, po ovoj taxonomiji, mi, klix-ovci smo... trolovi. To je, taxonomski, valjda, "rod"(genus). Nomenklatura onda ide dalje, i dijela nas na vrste: sadista, narcisoidan, psihopata,... To su "vrste" (species). I, konacno, korisnicko ime, sto je "podvrsta"(subspecies). Evo kako to izgleda na primjeru: - Genus: Klix Troll - Species: Narcisoid - Subspecies: BH_Faraon Ovo smo apsolvirali... :)) A kako i gdje taxonimski svrstati one kojima smeta necije pravo da izrazi misljenje na internetu? Uhljup? Uhljeb? Cenzor?... :)
@SheRains Jok. Samo kritika. :)
@SheRains ...LOL Samokritican ili samo kritican ja sam istupio, primjerom...Ocekujem pucanstvo da se izjasni.... :)) tolerancija za "izgovor" = nula (Bez uvrede, raja - ukljucujuci cijenjenu gdjicu SheRains)
PSIHOPATE
Franz i kikser na aparatima.
You mad bro ? 😂😂😂😂
Znaci raja treba da suti i da govori Amin i ako nema da jede
Kad Fadil ude u sobu on ne pali svijetlo on gasi mrak...troll hahaha
Pa dok se ljudi svadjaju, prepiru, vole, mrze, postuju na internetu to je toliko nebitno. Mnogi ce pokrenuti prIcu Bosnjak mrzi Srbina, Hrvata ili obrnuto na internetu. Pa onda izadjes uvece u neku kafanu gde su svi pripadnici jedne nacije i vidis silne frke i tucnjave iako su svi pripadnici istog tora. Sve ovo zavisi od karaktera osobe.