promo
145

Hotel Drina: Dočekajte iftar uz bogat meni ispunjen tradicionalnim jelima

Na radost svih muslimana svijeta, pa tako i muslimana Bosne i Hercegovine, stigao je najdraži duhovni gost - mjesec Ramazan.

Ramazan je posebno vrijeme, vrijeme porodice, druženja, obilazaka, namaza, dova i zajedničkih ifatara. Kako je nastupio ovogodišnji mubarek mjesec Ramazan, u svima nama se javila želja za postom i ibadetom. Uživamo u ljepotama zajedničkih iftara, vrućih somuna, iščekivanja ezana, radosnih teravija.

Ono što kao ramazanska jedinstvenost zauzima posebno mjesto u općoj percepciji Ramazana su ramazanski iftari. Mnogi od nas iftare doživljavaju posebno sentimentalno, jer nas iftari podsjećaju na prohujala vremena djetinstva iz kojeg pamtimo naše dede, nene, majke i očeve, jela koja su nam oni spremali a koja su se kroz našu tradiciju posebno njegovala i baštinila.

Sa mnogo pažnje i ljubavi, vrijedni i profesionalni tim Hotela DRINA Premium je pripremio obimnu iftarsku trpezu ispunjenu upravo tim tradicionalnim bosanskim jelima, u kojima gosti imaju priliku uživati u modernom ambijentu obnovljenog restorana Hotela DRINA Premium.

Uz "Drina" sahan, ukusno teleće pečenje te mnoštvo ostalih tradicionalnih jela iz našeg raznovrsnog menija, postačima će ovakav iftar zasigurno biti svojstvena nagrada za dan koji su ispostili.

Za goste u sklopu hotela obezbijeđen je i mesdžid u kojem mogu klanjati akšam-namaz.

Rezervacije možete izvršiti na broj telefona 033/872-422 ili 061/272-070 kao i putem emaila [email protected].

Kao i prethodnih godina, i ove godine gosti svoje nepce mogu počastiti s najboljim, najkvalitetnijim, a pri tom tradicionalnim jelima u Hotelu.

Sretne i berićetne mubarek dane želi Vam tim Hotela DRINA Premium!