Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U BIH se treba boriti za prava muskaraca. Sjebana sam im bas kao i osobama njeznijeg spolovila :P
Ne znam, nemam tih problema sa ravnopravnoscu, niti sam kad imala. Nekad imam ono kad me podcjenjuju ono kao ti si cura, gdje ces ti to, ili ti to ne mozes. Ono, nidje veze. Tek tad mogu.
Ravnopravnost? Koja su to prava ženama ugrožena a muškarcima dozvoljena? Nema ih. Ravnopravnost je tu, e sad drugo je što bi naše ljepotice da ih se tretira kao dame a da se ponašaju kao drolje...jbg dušo...ja ne podržavam jer niste ugrožene :*
A nasilje nad zenama,gdje neki dzek smatra da je zena za ... i istresanje bijesa, to nije ugrozenost?
Nije ugroženost. Jel ti neko brani da ga ostaviš? jel ti neko brani da ga prijaviš policiji? Ako te neko tretira tako ko kaže da moraš biti tu kod njega? Na kraju krajeva postoji i nešto što se zove samoodbrana ako nema drugog izlaza. Zakon te jednako (ne)štiti od bilo koje vrste nasilja kao i mene..ravnorpravni smo u svemu hanuma...ZAKON nas isto tretira. A društvo će te tretirati onako kako zaslužiš i dozvoliš....ne mogu te ja smatrat jeftinom drocom ako se ti ne ponašaš tako.
PRIKAŽI ODGOVORE (11)