Komentari (220)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvih sve divljaka ima ovdje....i cudimo se sto nam je ovako kako jeste.. - lijepa prica o dobrom covjeku, koji na kraju uputi i lijepu poruku. Svima. - i sta se desi? Nadje se gomila, blago receno idiota, koji pokušavaju ismijati covjeka, poniziti njegov poziv, vjeru, na kraju i borbu sa opakom bolešću. Treba li reci jos nesto?
Hafize, da te Allah dz.s. nagradi sto nam dajes inspiraciju!
Neka ti dragi Allah da snage za dalji zivot!! Ponosu! 💕
Baš me zanima sad, još nisam skonto, zašto pišete Allah a ne Bog, razumijem da je to kod vas pravilnije ali eto volio bi da mi rekneš, ozbiljno nije sad neko šupanje ili zajebancija. Zašto Alah a ne Bog?
i ja sam imao i imam istu bolest, ali mene su ljekari spasili. Nevidim ni jednu pohvalu ljekarima da daje u ovom textu nego Kuranu i Islamskoj zajednici koja je najmanje para dala nasoj drzavnoj bolnici. Od sada komotno pri ulazu u ambulantu nudimo kuran i biblije za ove koji zele da ozdrave, ljekari nisu vazni. Sta je ovo Afghanistan?
Ko kaže da mu je pomogla IZ, čovjek je reko da mu je Kur'an pomogo i spasio ga, odnosno vjera
@zodex Doktor mu je pomogao, ne moze sveta knjiga lijeciti bolesti ni vjera!!! Ja evo vjerujem da me ne boli glava ali ona ubi! Ako mislis da moze protrljaj se ti malo po svojoj glavi, mozda dodjes "tobe".
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Vrhunac je egoizma pričati da je baš tebe spasio Bog dok istovremeno Bog ne spašava desetine hiljada djece koja svaki dan umiru od *gladi*. Zanimljivo je, dakako, da je Bog najdjelotovorniji tamo gdje je medicina najdjelotvornija.
I mene je Njemacka spasila.
Nagon za opstanak i prezivljavanje imaju sva ziva bica, ko je citao bijelog ocnjaka, zna sta je taj pas sve prezivio. A nije bio neki vjernik.
Gdje bijelog ocnjaka izvuce! :) I usput, to je knjiga nije pravi pas kojeg je neko snimao i zapisivao sta radi i kako se osjeca :)
A mene majstore drogaa
Zivio!
Sve je vrlo lijepo rečeno.
časno pošteno čini mi se i iskreno ali imamo jedan veliki problem u bih što se toga tiče hafize imamo jako puno religije a jako malo vjere.
neka je bio na tv .dao je dobar primjer drugima
VJERA/RELIGIJA JE NAJVEĆE ZLO KOJE JE ZADESILO ČOVJEČANSTVO I KOJE JE UZELO NAJVEĆI BROJ LJUDSKIH ŽIVOTA U HISTORIJI
Bravo za intervju! 👍 Nadam se da je motivisao mnoge citaoce.
Veliki čovjek. Savjetujem da poslušate koje njegovo obraćanje na YouTube gdje govori o svojoj bolesti.
Bolje mu je da se bavio sportom nego isao u mijudza. Izgradio bi se i fizicki i psihicki a ovako se zaglupio da su mu pomogli izmisljeni bog i njegov samozvani poslanik