Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast ko dade ovu ideju. Koliko puta ce cistiti sedmicno ili mjesecno?
Jeste! Krenut cemo od svakog preduzeca koje u imenu ima JP.
Jeste… ali Nijemcima… Dancima, Norvezanima i Svedima...
a šta je sa smećem po kabinetima. hem smrdi, hem košta, hem truje sve oko sebe
mogu cistiti 24 sata, ako nema jake kaznene politike i komunalne policije - pisi propalo cista glupost. zna se to kako se radi
Stoka dok se ne edukuje i ne počnu se kazne naplačivati za pljunutu žvaku, nema fajde od toga. Prije nekoliko godina Kanton organizovao akciju čišćenja rijeke Bosne, demobilisani borci i studenti se mogli prijaviti, plaćalo se.Treci dan izvlacimo kese od smeca na put da se odvuku. I tako dok mi iznosimo, kona mrtva-hladna ide sa kolicima i istresa pored mosta svoje smece iz kuce. Naravno da smo joj ,,kulturno sugerisali'' da to nije OK, ali dok je takvih, dzaba ovo..
nismo još počeli čistit pravo smeće
A da se ujedine da uklone smeće sa vlasti ? Eh to bi bio ... pun pogodak !
I koga dovesti na vlast? Anđelku Merkelović?
Nekoga ko nije pohlepan i ko ce krasti umjereno!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)