Komentari (115)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kao da majku stavis pred izbor koje joj je dijete draze . Perverzno!
Guzice volimo a supaka nam ne manjka...
volimo guze jer ga redovno primamo u iste hehe
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
JA sam neka treca kategorija,volim i jedno i drugo :D
Kladim se da je ovih 5 minusa ili pederskih,ili nekih iskomplexiranih zena,koje nemaju ni supka ni sise :D
Ovdje.na.forumu sve drkadzije i perveri
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Konacno jedno normalno i korisno istrazivanje i analiza.
da sam muskarac prefereirala bih grudi.. zadnjica mi je " nepriznavanje moje gay orjentacije" ili lijecenje muskog ega da bude superniorniji nad zenom jer je ona tad u potlacenom . kako god sodomizacija. pravi dzentlmen nikad nece zbog svog uzitka traziti analni sex od zene koju voli......
a sto je neko rekao sta zene pretrazuju sigurno vecina a kojih je stid reci , mene nije jeste - couples love softly.. 😁
Ništa sise samo zicagu jarane....
Pa da su samo moja ukucavanja pratili, bilo bi dovoljno za cijelu Europu a ne Bosnu. Uvijek asss ispred boobss. Ne znam sta ljudi vide zanimljivo u te dvije lopte.
Interesantno, po ovom istrazivanju naucnom, Bosanci imaju Afro i Arapski ukus. Po mapi ovoj, Amerika i Brazil i te gore juzno Americke drzave vole guz, sve drzave gdje ima crnaca dosta, i Turci i Arapi izgleda isto vole guz vise, a ostali bijelci i Evropljani vole dobru sisu, osim Islanda al to je premali 'sample' statisticki, njih ima samo 300,000. I Kinezi i Indijci isto preferiraju dobru sisu. Ovo je izgleda pravi sukob civilizacija. Amerikanci, Brazilci, Afrikanci i Arapi protiv ostatka svijeta, a Balkan ko uvijek na raskrcu kultura i civilizacija, neki vole guz a neki sise vise. Ovi imaju mozda veci alat kako to narod kaze, ali ovih je, pogotovo kad dodas Kineze i ostale Azijate, puno vise i bolji su borci, Kung Fu, Tek Van Do, i opca borbenost. A ja sam opet na granici i raskrscu civilizacija i kultura po ko zna koji put, volim i dobre sise i dobar guz, sve sportski i u granicama, kombinacija sis cevap i BL cevap s vlaznom lepinjom, nije lako, sta je tu je, al idemo dalje.
Ja totalno poludim kada vidim zgodnu i vecu guzu kao u Jennifer Lopez... ;-)
Konačno i Bosna negdje u statistici! Hvala youporn! 😀
Šotare!!!
Zenu atraktivnom cini i jedno, i drugo. Zlatna sredina.
Eh svakakvih istrazivanja mili boze!
Bosanci nakon dvadeset i kusur godina i dalje preferiraju yebanje u mozak.
Vruc u ruku, hladan u zicagu. mlak u mozak!
Danas 500 saobraćajki, klixu na naslovnoj ***
imaju kaze podatke i iz kine
A noge? Dzaba guzovi ako su noge kratke i debele. Sise su najbolje taman, ni male ni prevelike, mada su extra i velike ako su prirodne. Silikoni ni pod razno, kakve su to devijacije kad se furas na plastiku.
Ja ga volim u shupak sloziti a istovremeno se za sise cuvati :D
@ Svercer Ako ona odradi klistir, cist ko suza :D