lifestyle
0

Gdje žive najljepše žene svijeta?

Sarajevo--x.com
Čovječanstvo se i u 21. vijeku nastavlja suočavati s mnogim problemima, koje mnoge organizacije pokušavaju riješiti. A zašto se ne odmaći od problema i pozabaviti se jednim "važnim" pitanjem koje sigurno nikome neće zadati glavobolju, a to je: Gdje žive najljepše žene na svijetu?
  1. Hong Kong, Kina [SLIKA]1[/SLIKA]

Prema mišljenju mnogih Hong Kong je užurbaniji grad od New Yorka, zaposleniji od Londona i glamurozniji od Pariza. A ono najbolje je što najljepše manekeneke i glumice odlaze tamo nakon napornih radnih dana.

  1. Tel Aviv, Izrael

Turistima ne treba mnogo vremena da shvate da Tel Aviv nudi dobar noćni život, ugodnu klimu i nevjerovatne plaže, što su samo tri uzbuđujuće činjenice. Ali ono što će vas potpuno "poremetiti" su prelijepe žene na koje tamo možete naići.

  1. Montreal, Kanada

Možda je to zbog činjenice da se u ovom multikulturnom gradu spajaju Evropa i Sjeverna Amerika, da ima mnogo francuskog uticaja ili je to jednostavno šarm samog grada, ali u Montrealu živi toliko različitih žena poput spektra duginih boja da od tolike ljepote teško možete doći do daha. Samo treba pitati poznate zvijezde i sportiste zašto im je Montreal jedno od omiljenih mjesta posjeta.

  1. Stockholm, Švedska

Fakulteti su pomogli Stockholmu da omogući ponajbolje noćne izlaske u Evropi. A mnogobrojne škole znače i mnogo mladih djevojaka, kojih Stockholmu ne manjka.

  1. Miami i Los Angeles, SAD [SLIKA]3[/SLIKA]

Ukoliko volite plastičan izgled, trebate otići u Kaliforniju, jer Hollywood je poznat po silikonskikm plavušama koje svakodnevno srećete na ulicama. Međutim, ukoliko ste više za mršavice Miami je pravo mjesto za vas.

  1. Prag, Češka Republika

Prague je poznat po pivu i ženama. Ali kome treba pivo kada tamo možete sresti nevjerovatne ljepotice.

  1. Copenhagen, Danska

Još jedna zemlja sa "sjevernjačkom" ljepotom. Mnogi muškarci koji su posjetili Copenhagen definitivno će ga posjetiti još koji put.

  1. Caracas, Venecuela [SLIKA]4[/SLIKA]

Ljudi u Venecueli su veoma prijateljski raspoloženi, pa ko bi mogao odoljeti da se ne sprijatelji sa damama iz Venecuele, a posebno iz Caracasa. Tamošnje žene su toliko lijepe da nikakve riječi ne mogu opisati njihovu eleganciju i seksepil.

  1. Milano, Italija

Da, Milano je u prednosti jer je centar modne industrihe, a gdje je moda tu su i manekenke. Dovoljno?

  1. Rio de Janeiro, Brazil

Rio de Janeiro poznat je po dvije stvari: svojim plažama i stražnjicama na plažama. A vlasnice tih zamamnih stražnjica su svakako neke od najljepših žena svijeta. Svakako da ne izgledaju sve poput Giselle, ali će vam posjeta Rio de Janeiru omogućiti da sami pronađete sljedeću Adrianu Limu. [SLIKA]2[/SLIKA]