Komentari (201)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najbolje izac iz grada.
@Sveti Covjek vala sto jes jes, ima ih na bacanje
@Sveti Covjek govorim za pice iz TOMA :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
pun q šminkera i trebica sa važnim jebačkim facama
... važnim i vlažnim facama ...
samo utrnite muziku u normalan vakat! nemoj da drndate do sabaha, ima nas koji nismo jet-set i moramo na posao!
najbolji opis SFF-a: Presenting SFF - the shittiest film festival http://satirelife.com/index.php?id=108
svi na bobama
YEBES SVE TE USMINKANE LOKALE.....POPIJES PAR PIVA....IZAPERE TI STOMAK....ZOVES KONOBARA....IMAL STA ZA MEZE,....VILJUSKA,CACKALICA JARO.....LIK ME GLEDA KO DA SAM FAMILIJU SPOMINJO.....JA SKONTA DA SAM NA POGRESNOM MJESTU JARO....NIKAD VISE...
ima li ista bez ovih Stojinica?
Ima da se userem za vikend , žena mi je ošla kod punice !
Zaboravili ste parkove spomenuti
smrt kaficima, sloboda parkicima
Samo Silicone Soul...ostalo prdimahovina teška.....
A šta je sa Pink Hudinijem i Operom. Jel to vi, matere vam, lovu uzimate da bi ste stavili nečije slike?
ma samo CELTIC PUB !!! ovo ostalo mrtvi šminkeraj :D
najbolje kući na kauču sa ženom i djecom :)
Bravo sarajevo,bravo bih,jedva cekam,hefta dana ludila.svi ostali nehljebari koji przite sami sebe imate uvijek javne kuhinje i javne hale.pozdrav
blago tebi ako zivis za i jedva cekas tu "jednu heftu" i jos stedis mjesec dana ko vecina iz prvih redova pobrojanih lokala
@fragola Zeleni zaradi 7dnevni provod do podne,al haj sad da ne serem. Uglavnom i sve u svemu,kurrac u rasemuuuu. Neka igre pocnu.
Znaci, mora se negdje u ove barove. Dobro !
Kod Zmaja na desetku...ovo sve ostalo je prdina bara.
Haha fakat... A jel radi Besko još, imao je strašne pljeskavice. :)
Svaka cast Sarajevo.Po ovim slikama (sto se tice kafica)ne zaostajete ama bas ni malo za Frankfurtom.Al´da covijek otvori kafic na mostu to jos nisam vidjeo.Eo i mene sa mojom mladom kod vas na par dana.Do danas nisam nikad cuo za Kibeta(drugi clanak ali nema veze) ,i tamo se mora otici.Hvala Klix.
@ silent bob u tim gradovima sto si nabrojao, kriminala i obracuna ima i previse,mozda vise nego u SA.Probaj da gledas malo na ljepsu stranu zivota - nigdje nije lako.
"Da se prifatimo utoka i palica" Kako ko Boga mi. Ko voli, taj se i prifati. Nikad do sad problema nisam imao, niti sam koristio nesto od tog. Sve je kako se postavis i sta te fura.