Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja u kafic idem da pricam sa ljudima a ne da slusam muziku, ako ne cujem onog ko mi prica - hvala dovidjenja, imam radio i kod kuce
Ma da. Najbolje da je grupa od nekoliko muskaraca tokom citave tri veceri bila relevantna. To zahtjeva posmatranje i mnogo vise lokala, muskaraca i na duze vremenske staze (kao i to da budu \"proucavani\" svim danima, a ne samo subotom). Iako, da, slozio bih se Voxom. Sve je to sracunato. Muzika je toliko glasna da ne mozes ni razmisljati, a kamoli pricat sa nekim. Sta ti ostaje? Naravno, da pijes kao stoka i da se demoliras. Ti se unistis, gazda zadovoljno trlja ruke.
Sve je smišljeno i SOTONSKI PRORAČUNATO da se ljude prevari, i upropasti !