Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
- Zašto zatvorenici ne vole roštilj? - Ima rešetke.
Eh kad bi samo naši sudovi htjeli zatvarati sve koji su za zatvora, pa ih uposliti da rade i privrijeđuju, BiH bi procvjetala. Bilo bi i viška zatvoreničke radne snage. I o našim zatvorskim restoranima bi se pisalo, a rudnici bi imali prebačenu normu sa iskopinama uglja, a ne kao sad. Neobrađeno zemljište bi bilo obrađeno, pašnjaci pokošeni i to sve ručno rađeno.
Lijepi Titin vakat po pitanju zatvorenika...
dakle svi zatvorenici kuhari i konobari!!!!
...nekadašnja, predratan "kula" :)
Zatvorski restoran "klix"
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2196698/Serving-thyme-Prison-restaurant-The-Clink-opens-public-inside-category-B-jail.html
Daj mi da jedem, kakave bolan dekoracije...
Jao kad počnu ovako šarat po tanjiru, ko po zidu.
Kakvi uslovi :)
Haj pojedi sta iz ruku bivsih ubica..