Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Otrov u svakom slučaju
drug nije ni tebi dobro
Marketing je čudo! Bombarduju nas sa svih strana Sretan je onaj ko nepovjeruje u marketinške trikove i odupre im se!
Ehhh,jos uvijek ima puno onih koji spavaju u Americkoj propagandi.MONSANTO se dobro drzi,ali ima puno protivnika i nadam se da ce jednog dana pasti.Treba se borit za prirodu i organsku hranu.
voljela sam ali ste mi ga zgadili upravo
Neobicni okusi KANCEROGENIH i GMO proizvoda.
Da ali od MONSANTO i silnog njihovog GMO smeca,te smeca ubrizganog u hranu s polica supermarketa sirom svijeta ne zelim preseliti.
Pa ja biram,jedem iz svoje baste i kupujem od starih nena.
Jeedi kapučino brateuu.
ima li cips sa okusom telece glavuse :)
Ja mislim da to Sušić redovno konzumira ;)
Cips od banane nije los ali za one koji imaju konjske zube.
hahaha istina, mada nekad se zna potrefiti i da je malo tanje narezan pa i nije tako tvrdo. ;-) Ali u svakom slucaju strahujes da ne polomis zube :P
Cao smjeska, kupovala sam ovaj cips, ali stvarno je pretvd, ako moram razmisljati hocu li zaradit kakav krnjetak od zuba...bolje dalje od toga :)))
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
JA VOLIM DA GRICKAM VAĐAJNU
u austriji je popularan čips od jabuke..
sve mi smrdi da je klix pokupio dobrih para za ovaj clanak...
sumnjam da su tako poduzetni :) kod nas jedva da možeš naći lays obični, kamoli ove verzije. a chipsi (marbo) je laysov, trebali su njih izreklamirati.