Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kako me mogao masiti ovaj clanak??? O_O
Nemislim da ce se ovo nasim ljudima svidjeti ovo je popularan kolac u emgleskim zemljama sve je oko ali prevod kolaca cheesecake znaci od sira kolac bas je i tako sad zamislite jedete slatki sir i povrsina sa vocem ali je kisal kolac meni se nesvidza nikako
Ufffff... Mljac... Da mi nije mrsko sada bih zamutila😂😂😂😂😂
aha, baš je "lagano" ;)
@SheRains ma ko ga šiša.. njamii mljac mljac :))
@<!-- ma, I'm a sucker for cheesecakes, i njami mljac mljac.... samo sam htjela reći da ovo nije baš "lagano"... keks, šećer, maslac, maskarpone... ohoho... ali da je mljac, mljaaaaaaaaaaaaaaaaac je ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@StaGledasUociTeJebem kad nam praviš.... 😂 😂 😂
Reci koji ces, da odem po namirnice :D Svi su bas onako lagani :D
@StaGledasUociTeJebem može tiramisu ne volim čiiiz keeejkk 😂
Hehehhe, ne pojedoh ga ja nikad...
..jah, pripremimo poslasticu u sekundi😂😂😂😂pa treba mi samo dvajs minuta da poredam te maline pod vaser vagu😂😂😂😂😂😂joj traži mi se slatko na sabahu..
@PreporrodBosnjakaBPS zgadi mi zivot..pored vako dobrih torti on o srbinu..
...kad se samo sjetim kako su naše bake i nane pravile samer čizkejk. pa kad vikneš "nanooooo, deder mi čizkejka od strouberija"...gud ol tajmz.
..jes, a nana ponese pritku i ćez kejk ti ne naumpadne za heftu 😂😂😂😂😂😂😄
@TheOstruga ...disciplina, nego šta :))
PRIKAŽI ODGOVORE (3)