Komentari (57)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Koliko ce jos samo biti tema o SCC jer se tek dovrsava i jos uvjek se radnje doradjuju, ni pola ih nije otvoreno. Ima svaki dan da bude po jedna tema. Vidi dobrih kolaca, al bi mogla malo njam njam.
.......ne,ne......dolazi ljeto i plaža...........
Ma sve se to da uz dobru vjezbu srediti, malo zadovoljstva ne skodi. ;-)
Predivno:) Svaka cast, ovo je falilo ovom centru
raja kazu da ovom centru fali wc... sad jel to istina ili nije ne znam jer nisam usao u njega, po sto cuo po toliko prod'o...
uuuuuuuuuuuuuuu njam, njam eh meraka.......
ja bio i dolaziću,,,,,,,,,kolača će uvijek biti ali bi bilo dobro kad bi i one hostese ostale pa oboje..........
Ovakve i slicne luksuze ce moci priustiti iskljucivo budzetski korisnici, a nama ostalima ostaje da gledamo i gledamo. Zelim puno srece svim "optimistima" koji misle da ce otvaranjem butika i slasticarni privreda BiH stati na svoje noge, ali avaj, nemoj da zvucim kao pesimist, ako kazem da privreda BiH od SCC-a i ostalih inih šoping centara ima hajra koliko i predstavništvo Tuborga u Kataru. Izvozi li iko išta iz ove zemlje i hoce li neko otvoriti BIILO šta naše van granica ove unesrećenezemlje ?
@kraftwerk - napisao bih identicnu recenicu tvojoj, da mi misli nisu odlutale gledajuci ove silne kolace. U svakom slucaju se slazem. Odlican komentar, s'tim sto bih ja, ako dozvolis, samo izbacio to "potpuno lud" i "zlonamjeran", jer to svakako zvuci uvrijedljivo a i nije bas isto kao biti neinformisan.
Ko li ova djevojka na slici br 10. Vidio sam je par puta u čitaonici,ima takav stav i drzanje,bas je posebna....
Nista ni s'cim.....dal' da se divim il' koga da vidim....hebem ti hrkljusa,a objekat ni upola gotov i upola prazan.....praonica kao i ostale u najvecem selu na svijetu....
raja sa protesta?! :)
volim pojest vegetarijanski sendvic u metropolisu, zakon je
placenicki medij. hebo vas scc i bakir. drzava u klincu, a vi velicate neki bezvezni tc. koji smo mi jad
slazem se bosjo je glup cim ne konta da za koju godinu nece biti ni bosne, a ni trznog centra u njoj, jer su je meagbosnjaci opljackali i unistili
sve je ovo SDA-a omogucila... opstinski prostori se prisvajaju, porezi se ne placaju i normalno da ce se otvoriti jos jedan kafic. (iz pouzdanih informacija)
sinoć sam uživala u vodki danas samo parlam ruski pa ako ko ima neka mi prevede članak da skontam o čemu je riječ :)))))
opaa :D vodka se "dere" xD
ma bolan eso voćna vodka nije ta strašna :-D :)))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
...........vidi........nindže-kuhari..........samo zbog njih bi došao........i fontane...............
nijde tufahija.....jbs restoran bez tufahija
Ako ne mogu otići i naručit kadajif neću ni ići :D
čuvam lliniju
pa naravno.....imam liniju...ko beton.... :)))))
:D.....ja ti uzmem kanafe pa se drzim za nju ;)))