Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja imam pravi voz. A kradem i uzimam koliko hoću i koliko god mogu.
...ne bi ovaj voz dugo potraj'o pored mene...
Da si moja cokolada............
Ja vise ovo ne mogu podnijeti,ja cu se ubiti veceras,zbogom.Jbo me dan prokletog kad sam potrefio zivjeti u ovoj jbnoj drzavi,da bog da se sutra raspala.U potpisu jedan od najmladjih patriota i vojnika.
zbog cokoladnog voza, onima koji ne znaju se krv prolijeva radi dominacije nad zemljama koje radjaju graške kakaa. pogodi 1x koja zemlja se trudi da bude glavni snabdjevac i monopolista kakaa na svijetu.... ona ista koja je zametnula "sranje u Ruandi"...
Ovu vijest sam cula prijke 2 mjeseca na dnevniku. Ili kasnite ili nema novih vijesti.
BAKIRE, SULJO, GLADAN SAM
ajj ogladnih :/