Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ti bi lakih para preko tuzbe... od cega god da je napravljna daleko najbolji proizvod među eurokremima ...
Ovi Amerikanci će tužiti Red Bull jer nisu poletili kad su popili jedan... nacija glupana...
samo da nesto kazem; nisu ameri glupi a tako ni ova amerikanka, ovo je fora da se klepi lova, u tome su oni mudrijasi pravi. to sto nam oni naivno izgledaju govori koliko smo zapravo mi priprosti i jadni jer ne kontamo sistem.
sama pomisao na nutelu, moram odmah da uzmem jednu kashu
džeko jede nutellu
pa zena je upravu. sto seru da je zdrava kad nije. ja bi najradije tuzio pola brendova sto mogu da seru u reklamama do mile volje a nemozes vratit novac kad ti uvale smece
Namazana amerikanka,ali se nutella bolje maže i jestiva je.Valja četvero djece hraniti.
Ma nek pricaju sta hoce , Nuttela forever
Nutela a i večinom kremovi iz eu i susjednih zemalja sadrže emulgatore svinjskog porijekla...po meni bolje kupovat naše,bar smo sigurni,a u malim količinama trošiti da se nebi debljali !!! PODRŽIMO DOMAĆE, PA NEKAD ČE MORATI BITI BOLJE !!!
I Dzeko maze nutellu svaki aksam pa nikoga nije tuzio.. cak je i svoju svecanu jaknu zamazo pa nista.
Domačice iz San Diega ne dipr !!!!!!!!!!!!
Samo je jedan najjači proizvod u klasi-ČOKOMILK.Kakva nutela kakvi bakrači.
Samo fabrike duhana imaju tu moc ..napisati na svom proizvodu da su nezdrave i da uzrokuju sve i svasta al djaba roba ide kako ide
Pa ima nešto što se zove sastav namirnice: koliko proteina, ugljikohidrata, šećera, zasićenih masti, nezasićenih masti i sl. sadrži određeni prehrambeni proizvod. To što je u većini slučajeva narod nepismen, pa ni ne pogleda ambalažu kada kupuje, to je drugi problem.
Aha, znaci ona ima kod kuce laboratoriju za prebrojavanje molekula ?
Vi izgleda ne kontate poentu. Nije stvar u tome da li je ona glupa, debela i sl., već što se iznose neistinite informacije u reklamama. Isto kao što mi imamo reklamu za Margo puter, zdravo, omega-3 bla, bla, a zapravo se radi o teškom junku.
ma suplja prica kao da je nesto drugo zdravo? siguran sam da je nutella bolja od 90% ostalih proizvoda koji im se nude i prodaju po bubrege