Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
škrob se govorilo prije rata - koji je taj novi izraz?
Za svinjetinu si možda upravu, ali za proizvodnju nisi. Da vidiš kako su nam prljave fabrike za prehrambene proizvode čudio bi se kako smo živi. Problem je što ama baš nikakvu kaznu ne dobiješ od inspekcije, samo opomene.
e pa bas mi je drago sto sam vegetarijanac pa ne moram jesti ovakve namirncie
Džaba je budalama objašnjavati da nijedno meso nije zdravo. Možda koza i na ovca sa 2 hiljade metara.
Džaba je baljama objašnjavati da Bog nema ništa sa čupanjem obrva i nošenjem svile.
Dzaba ti je Vlasima/srbima pricati oni ko mutavi zderu svinjske hrenovke i zato su onako podbuhli samo sto ne puknu. Fuj!
U Americi i Kanadi djeca se najvise hrane sa Hot-dogovima to se smatra poslasticom, na svaki vazan dogadjaj kao npr, rodjendani za djecu obavezno uz hrenovke i Coca -Colu.
I onda se hrenovka nakarmina, naparfemiše, obuče se u poluplasičnu providnu košulju, zatim u plastični omot, na kojem stoji: \"KUHATI U AMBALAŽI\", za dobar i brz karcinom. Najveća je grehota što sigurni kancer jedu naša jadna djeca. E, narode, narode bošnjački, kad ćeš pogledati oko sebe i doći pameti.
ja provjereno znam da najveci otpad ide u virsle, salamu i pastetu. da, i ja sve to volim i ukusno je naravno zbog svega sto se dodaje unutra, ali zaista maximalno izbjegavam da to jedem mozda jednom u 2 mjeseca uzmem nesto.
Ovaj članak ste ukrali sa index.hr. KLIX lopovi!!! Napisite izvor
Ja mogu sebi priustiti iPhone pa ga ne zelim, jer mi se iskreno gadi i iritira me strasno.
Kada će prikazati kako se pravi pašteta? Hrenovka je mila majka.
niste vi nista rekli
kopirali sa index.hr lol
to kao niko nije znao da se krmetina ubacuje? a poslije ona ljigava farba iz tuba, debela ko butina, da im se dadne boja, fuj. pa bolje pečene pacove ili pse jesti, kao kinezi
Moze reklama? Garantovano bez svinjetine! Nova cijena junece i pilece pastete od 75 g = 0,75 KM Hrenovke su bez karmina i imaju halal certifikat ;-) Imate one zelene i one plave u svim prodavnicama!
ja jedem samo kranjske kobasice.daleko naj bolje u bivsoj jugi.