Komentari (53)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Toliko je zdrav za cjelokupan organizam da je to poezija.... odron.
dakle sprite je od sada oficijelno pice za after bajram party
dobra je sprajt , meni bolje od kole
Nit koja supstanca sprijecava,niti mehanizam,nista samo sprite ublazava mamurluk. Kakva glupost od clanka
UBIŠE ovu nadolazeću DJECU u pojam sa LAŽNIM istraživanjima.
Gdje ces šećer na mamurluk...
veoma korisna informacija,.
a sok od drenjka...
Losa reklama, bolje da promovisete domaci rasol nego ovo americko smece
to mi je trebalo ! a ne tamo neki limeta-kiwano, naspu ti kisele i limuntoza i to je to ..
Ne pijem, a kamoli da se opijam prema tome to mi nije potrebno, ali kad mi je lose u zeludcu ili mi se povraca nema bolje od popiti casu cole. gazirana pica nisu zdrava, ali sto je danas zdravo, najbolji su oni koji se nazderu cevapa, janjetine, suhog mesa, i ostalih ubojica zdravog srca i ljubitelja masti, napiju ko guzice i nadime cigaretinama pa onda ljudima kenjaju ako popiju casu gaziranog,˝to ti nije zdravo ba,˝....
...nema mi gore od onih nasih kad sjedu u cevabdzinicu nazderu se cevapa i pazi sad...trpa onaj zadnji komad masti cevapa hljeba u usta...nije dostojno zatvorio usta da tek pocne zvakati...on vec vadi cigaretu i trpa je u onako masna usta...pa onda zajedno sa cigarom žvače...ne bil sto prije zapalio a u ustima 2 krnjava zuba i onda mi pocnemo prosipati pamet kako smo mi pametniji od prosjecnog amerikanca i bla bla bla i kako se kod nas zdravo jede...i kako se zdravije zivi a ne vide da je u americi vec ismijavanje nekog ko pusi...a tek ko nema zube ihhhh
@ares.kane uvijek je zadovoljstvo procitati jedan mastan,mesnati komentar!:) Samo fali opis: razjapljena usta i okrenut gostima da svi vide krajnike i cackalica kojom se pokusava izvaditi komad loja izmedju ta dva zuba.
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Svi imaju neke svoje extra sisteme protiv mamurluka kao i ova reklama ali ok. Za mladje: Strpite se dok ne dodjete u zrelo doba! Ja rahatluka. Cugas do mile volje ,a nigdje mamurluka! Ko ne vjeruje goglaj!
voda secer i baloncici
Solidna kafa, polagano kretanje bez naglih pokreta glavom, mnogo vode... neki fin obrok i prošlo.. mada se jako, jako rijetko dovedem u stanje da mamuram.. Svako od nas zna svoj limit i vremenom nauči da ga ispoštuje, ako ima mozga.. A kad već traže lijek za mamurluk, ja čuh da je rasol dobar za to. ..A to gazirano smeće, ne plaćam, to je čisti otrov u šarenoj ambalaži (koja je i sama toksična..)..
Nema pomoci bez spavanja pola dana, i patnje bar ono drugo pola dana.
Ima pomoci, vrlo jednostavno rjesenje. Dvije pive ili par casica jaceg pica, plafon. Ne pretjerivati sa trovanjem organizma i nema problema.
Baton ti pricas o preventivi, a mi uporno govorimo o stanju kad je djelo vec ucinjeno.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nije to do sprite-a vec pritisak regulisu gazirana pica a kad vugla libo od kafane kola na eks i rijeseno. Zavisi gdje te boli, gore ili dole. Visok il nizak pritisak. 'naucnici' cc