Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa slovenci su zaista jedni od najvećih proizvođača hmelja i veoma su poznati u po tome u Europi. Ja ipak ostajem kod tradicionalnog piva koje se i dalje pravi u BiH. Sve ostalo, iz Hrvatske i Srbije je preuzeto od korporacija i pravi se poput soka, dodavanjem ekstrakta, CO2 i ko biva pivo. Nema boljeg od Sarajevskog, Tuzlanskog, Bihaćkog,... !!!!
karlovačko pivo najbolje.
Moe samo uz onaj hamburger iz laboratorije se piti ;)
Pravog piva već odavno nema, sve neka hemija
...radler cool :)
...stvari se mjenjaju...ja se navikao...kad je vrelina, baš "legne"...
....pa to više neće biti piva,.........
bosman345 ...ma znam jarane, ali ove neke arome će samo pokvariti trdicionalno pivo, i zbog toga kažem da neće biti piva, nego nešto drugo... : )
..ma nije reklama, priča k'o i sve priče, samo izostavi nazive..... : )
PRIKAŽI ODGOVORE (2)