Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Reisova voda!
mislim da uskoro od amera možemo očekivati istraživanje o uticaju sastava vode na raspoloženje papiga pri različitim temperaturama.
pardon $16
nije istina, ako odete na web stranicu restorana boca 90h20 je $8. sto nas levatite?
procitaj "EVIAN" u rikverc.
ja na prvu pročita reisova voda. pa pomislih kad je poče pakovati.............
Jednom u emisiji Penn and Teller bila tema flaširana voda. I ljudima donosili vodu u restoranu, govorili im ova voda je iz tamo neke planine, jako kvalitetna, skupa, bla bla. I tako lafo više različitih proizvođača. I ljudi kao primjećuju razliku, a svaka bočica koju su im donijeli bila direkt s česme :) I tako, ljude stvarno možeš uvjerit u svakakve gluposti, pa tako i folirante koji će plaćati 20 dolara za bočicu vode.
nešto poput torabija
čuj voda 40 kermi, esi mi dobarrrr
ništa bez senzacije
zanimljivo bi bilo da na meniju imaju neku od nasih h2o