Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prava umjetnost. I sama sam jedna od ovih koji prave ovakve torte sa fondanom i nista ljepse nema nego kad djecica pocnu da skacu od srece kada vide svoju torticu :). A raditi ove torte i figurice od fondana je izvrsna antistres terapija :)
Ti ovako pravis??? Onda si ti zena za pozelit :)
Naj je bolja ova zmiuga ;-))))
prova
prova
prova
prova
prova
prova
predivno
Jao, Harry Potter kapa i Ice age :D, predobro. Umjetnost sto jes'-jes'. :)
upravo mi pljuvačka ide na usta, moraću nešto slatko pojesti odmah.
Slika br. 2, ona sa kanticom piva i leda.... Ne mogu vjerovat da je torta, toliko realisticno izgleda... Wow :) zaista sam odusevljena :) Koliko je samo vremena i truda ulozeno, a pojede se za nekoliko trenutaka..... Zaista ih je steta jesti :D