Iftarski meniji
345

Osjetite ramazanski duh u spoju tradicije i elegancije u Malak Regency Hotelu

Malak Regency Hotel
Malak Regency Hotel
Iftari u Malak Regency Hotelu su postali tradicija bez koje je teško zamisliti iftar u glavnom gradu Bosne i Hercegovine. U luksuznom ambijentu Malak Regency slavi se duh zajedništva, tradicije i elegancije.

Obogaćen duhom tradicije, a opet i izazovima modernog, Malak Regeny Hotel je postao sinonim za sofisticiranost i toplinu koju nudi svojim gostima tokom ovog blagoslovljenog mjeseca.

Jedinstvena dobrodošlica gostiju u Malak Regency Hotelu obilježava spoj tradicionalnih vrijednosti i modernih luksuznih elemenata. Zajedno sa vama, stvaraju atmosferu koja ističe važnost zajedništva i duboko poštovanje prema ramazanskim običajima.

Malak Regency Hotel
Malak Regency Hotel

U ovoj oazi mira i elegancije, svaki je detalj pažljivo osmišljen kako bi gostima pružio nezaboravno iskustvo. Vrijedno osoblje hotela priprema bogate iftarske menije sa tradicionalnim bosanskim jelima koja su savršeno usklađena sa modernim kulinarskim trendovima. Od raskošnih predjela do izobilja slatkih delicija, njihova jela će vas oduševiti.

Ramazan u Malak Regency Hotelu nije samo priča o hrani - to je iskustvo koje potiče duhovnu obnovu i zajedništvo. U restoranu ćete uživati u eleganciji iftara, a u mesdžidu koji se nalazi na galeriji našeg hotela moći ćete obaviti molitvu i napojiti vašu dušu.

Malak Regency njeguje druženje i gostoljubivost. Nude vam besprijekornu uslugu vođeni motom: "Biti milost svima sa kojima dolazimo u kontakt".

Malak Regency Hotel
Malak Regency Hotel

"Želimo vam od srca da iz našeg hotela ponesete samo najljepše uspomene sa svojim porodicama i prijateljima, da nam ovaj ramazan svima bude u lijepom sjećanju, a da sljedeći dočekamo ponovo zajedno", poručuju iz hotela.

U ponudi Malak Regency Hotela ima iftar na bazi švedskog stola i dva menija na bečki način, koje možete pronaći u našoj galeriji.

Jedinstveni proizvodi sa Malak Farme

Od onih su što njeguju i podstiču domaću proizvodnju i organski uzgoj, stoke, mliječnih proizvoda, voća i povrća. Njihov Seljak, Mljekar i Mesar svakodnevno donose svježe proizvode od kojih prave najbolja jela samo za vas.

Možete li samo zamisliti topu koja je napravljena po posebnoj recepturi od sastojaka sa Malak Farme?

A tek tradicionalna i moderna jela od telećeg, junećeg, janjećeg i pilećeg mesa učinit će da uživate u svakom novom zalogaju.

Kakav je to iftar bez somuna?

Da bi ugođaj bio potpun, tu je Malak Regency vrhunski pekarski tim koji svaki dan neposredno pred iftar pravi somune po tradicionalnom receptu, bez ikakvih aditiva. Svi oni koji su prethodnih godina bili na iftarima u ovom hotelu, mogu da svjedoče o posebnosti njihovih somuna.

Najslađe ostavljaju za kraj

Slastičarski tim je zadužen da na najljepši i najslađi način zaokruži blaženu ramazansku noć praveći neodoljive poslastice koje se idealno spajaju sa kafom ili čajem.

Malak Regency Hotel
Malak Regency Hotel

Selekcija tradicionalnih i modernih kolača kao i raznih pudinga, pružit će vašem čulu okusa nezaboravno iskustvo. Čekaju vas da im kažete koji su vaši favoriti nakon što ih probate.

Café restoran Orient

Na prizemlju našeg hotela nalazi se Café restoran Orient u kojem možete nastaviti druženje nakon što završite sa iftarom. U ugodnoj atmosferi moći ćete sa vašim društvom da provedete ostatak večeri i probate još neke specijalitete kao što je marokanski čaj u kombinaciji sa keksićima punjenim pastom od hurme zvanim ma’amoul.

Rezervacije možete vršiti putem telefona: 061 629 639 od 8 do 16 sati ili putem e-maila: [email protected]

Malak Regency Hotel se nalazi u zelenoj oazi Ilidže, u ulici Hrasnička cesta bb, između Sarajevske škole za nauku i tehnologiju (SSST) i Internacionalnog Univerziteta Sarajevo (IUS), u neposrednoj blizini Velike aleje.

Parking je obezbjeđen za sve posjetioce.