Nove limenke
0

Multiverzum čeka: Coca-Cola i Marvel pokrenuli promociju i kampanju

I. S.
Coca-Colina nova kampanja pod nazivom Multiveruzum čeka u saradnji s Marvelom najznačajnija je kolaboracija ikad zabilježena između dvije kompanije: Coca-Cole i Walt Disney.

Naime, jučer su u Disneylandu u Parizu predstavljena limitirana izdanja Coca-Cole s Marvel dizajnom - tri Zero Sugar i tri originalne limenke. Fanovi ove filmske franšize imaju priliku kupiti ovo gazirano piće na čijim su limenkama nacrtani Kapetan Amerika, Loki, Hulk, Iron Man, Crni panter i Crna udovica.

Paige Guillot, predsjednica Coca-Cole u Francuskoj, rekla je da je ovo itekako značajna saradnja.

"Moć ova dva brenda je nevjerovatna. Dijelimo zajednička uvjerenja kada je riječ o načinu na koji se volimo povezivati sa svijetom i ova kampanja je dokaz toga. Naročito smo se povezali s mlađim generacijama. Povezali smo digitalni i realni svijet. Limenke će se prodavati u hiljadama trgovina širom Evrope", kazala je.

Ova kampanja je u Bosni i Hercegovini započela 17. februara. Objavljena je i nova televizijska reklama. Radnja je smještena u skromnu prodavnicu na uglu, gdje se događa nešto toliko nevjerovatno da čak svijet zastaje kako bi svjedočio događajima koji se odvijaju. Prolaznici se okupljaju dok svjetla trepere, a iz prozora zrači intenzivan sjaj.

Ne sluteći, mlada žena je otvorila portal u prostoru i vremenu tako što je otvorila limenku Coca-Cole Zero Sugar. Međutim, to nije bila bilo kakva limenka. Ona je čekala da dođe prava osoba i otvori kapiju koja vodi do kampusa Marvelovih Osvetnika u Parizu. Upravo vi imate priliku osvojiti ovo fenomenalno porodično putovanje u Disneyland u Francuskoj.

To nije sve. Coca-Cola napici vam nude priliku da osvojite i druge vrijedne nagrade, poput tehnike i još mnogo toga. Više detalja možete saznati ovdje. Nagradna igra traje do 27. marta 2023.