Komentari (133)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nadereš se bijelog luka i onda kad izađeš van pitaš ljude jesu ikad slušali bend " the Whooo " ahahahahahaha :)
mislim da kad je u pitanju bijeli luk , nema puno pomoći jer on se čuje više iz probavnog trakta , nego iz usta .... zadah iz usta se da riješiti , ali ne i onaj iz "dubine " iz tih razloga ga ne konzumiram kad imam namjeru ići među ljude :)
uh fine guzice pa im smrdi bijeli luk
Joj najst se bijelog luka, i leć sa ženom, pokrit se po glavi i prdit prdit dok vam kompresija de udari u glavu, a onda dihat prdu, hmmmm nista ljepše nema barem po meni. Skoro sam ja pisao elaborat o tome kako nastaje prda i kako se prdi, pa ga možete pročitati, a trenutno pišem doktorat o smradovima koji nastaju dok se prda izvlači iz guzice. Hvala
...ja se kao mali drogiro prdom...legnem pokrijem se prdnem i udišem...nema ništa jače! to je prava droga :-D
ares@ pa nmg vjerovat da smo braća po drogama, brate isti smo, nista ljepse od tog mirisa, ali i prvog udaha prde, jos kad prda ima opijatski miris ufffffff onda joj ni rizla nije ravna hhhahhahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Jbt kada se moja nana natrpa bijelog luka i bureka ponekad pomislim kako su vrata od hale otvorena.:P
Ja trenutno stalno kisem, alergicna sam na pelud ( peludna groznica), ne znam sta vise da uzmem, koji lijek, ima li neko neki pametan savjet ? Bez zajebancije molim vas ljudi ! Hitno je !
Evo ja cu ti pomoci. Ne trazi ovde savjet :-)
kad prije ? i ja sam , ali meni je špica od sredine maja do sredine šestog mjeseca
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Cuclanje limuna također može pomoći da se riješite zadaha, a i zuba, ako ih naravno jos uvijek imate;-) Citric acid oštecuje zubnu gleđ.
Sažvakati klinčić dobro i zadah će nestati
Klix se poceo baviti legendama
samo dobro pocuclajte i ubit ćete sve bacile u ustima
ja vam kazem, tako mi svega, spasio me bijeli luk u tabletama. nista antibiotik i slično. mrzim ja te sve narodne peripetije, privij ovo, privij ono, namaži, popij na tašte i to.... ali ovaj u tabletama se apsorbira tek u 12-palacnom crijevu i nema nikakvog mirisa, a prvi put da od nečega stvarno vidim efekte.
treba ga gutati ne zvakati, tako nema neugodnog mirisa, pod uslovom da ga koristite u ljekovita sredstva. Ako volite ukus i jedete ga kao salatu onda morate i smrditi.
Čuj kako!? Pa ne jesti bijeli luk, nema druge lol
imam ja rijesenje uzmes cehno luka i samo ga progutas bez da ga rezes ili zvaces i nemas los zadah 100 %
pa eto probaj ako ti progori i napravi rupu neko ce je zacepiti vec :)
Staviš senf da ti izgrize sluzokožu usta, ou jea, hau jes nou.