Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Daleko sam iznad prosjeka...🙄🙄🙄
Zato se u Bosni i Srbiji rakija pije više nego u ostalim zemljama regije, što se mene tiče uvijek sam više za rakiju nego pivo, doduše pivo može poslužit za zagrijavanje haha.
rijetko glupi ljudi. turista nije stanovnik jedne drzave. a statistika je prilicno tacna. otprilike svako sedmicno popije 1 l piva. u godini imaju 52 sedmice.
Haj žžžžž
A sta je sa Kosovom? Srbiju izvlaci kosovo.
U ove podatke ne ulaze turisti ali i bez toga nisu tocni. Trebalo je iz te glave stanovnika odvojiti djecu i stare ljude. Ja svaki dan iza marende popijem 2 piva. To je 15 l mjesecno odnosno 180l godisnje. Iza rucka i vecere pijem svoje domace vino. Veliki dio Slavonije( uz Savu) nema vinograda i oni su pivopijski kraj.
Hrvatska, Slovenija, Crna Gora imaju skupa 30 miliona turista godisnje. Dakle u BiH se najvise pije! Uzas!!!
Hrvatska je TURISTICKA ZEMLJA. U tih 72l se racuna i 20 miliona turista!!! Znaci ispade da de Bosna najgora. A svi na dzumi!!!!!!!
Zašto je Kosovo prikazano kao dio Srbije?