Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Clanak posvecen divnom i savrsenom letecem bicu nema nikakvih komentara.Toliko toga dobrog stoji iza pcela i njihovog meda.Puno toga lijeci med kojeg one prave,ali eto to nije nimalo vazno.Vazni su clanci koji svakim slovom namjerno prosipaju mrznju,nacionalizam i prizeljkivanje ratova.Vazno je onih 100,200,300 pa i 1000 komentara koji su pretrpani mrznjom i zeljom za proljevanjem krvi.Tesko pokvarenom ljudskom bicu,jer pored svega toga mi ubijamo i nase pcelice.Sve ih je manje.
Med nam daj zdravlje, snagu, ljepotu, sve sto je potrebno nasem zivotu. A sve to zahvaljujuci pcelama, cija je glavna osobina da uvijek traga za cvjetovima slatkim i sarenim, da bi na njega sletjela i slatki sok pokupila. :-)
Predivan ti je komentar :* Bas sam danas kupio 1 kg Livadskog meda kod jednog susjeda pcelara :)
PRIKAŽI ODGOVORE (4)